Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Büntetlenséget kíván embereinek a Valutaalap
  2012-02-14 20:41:32, kedd
 
 
Büntetlenséget kíván embereinek a Valutaalap



Érdekes törvényeket ütöttek nyélbe még a kádári diktatúra éveiben, amikor Magyarország csatlakozott az IMF stratégiai elkötelezettjeihez . 1982-ben felpörögve dolgozott a Magyar Pénzügyminisztérium, ahol osztályvezetőként dolgozott későbbi miniszterelnökünk, a D209-es fedőszámmal rendelkező szigorúan titkos ügynök, aki az esendő Szovjetunió ellen fejtette ki működését már abban az időben . Ugyanitt dolgozott Boros Imre, akinek D8-as kartotékát saját maga is megkérdőjelezi . Az egyik beismeri, majd milliárdos bankárból miniszterelnökké lesz az MSZP színeiben . A másik tagadja, de államtitkári pozíciót ér el, még az első FIDESZ kormány idejében .

Boros közlékenyebb, jól beszél, látszik mindent tud ezekről a dolgokról, sőt Bogár Lászlóval és Bayer Zsolttal rendszeresen szerepelnek az ECHOTV pénz-politikai műsorában, a Háttérkép-ben . Érzékenyen érint egyeseket a saját múltjuk, de ezek nem csak lelkiismereti tényezők, hanem eladósodottságunk döntő tényezői, amire nem mondhatjuk egyszerűen azt, hogy : na és ? Drábik rendszeresen értekezik az egymilliárd dollár beérkezett tőkéről, amire a módszerváltásig kifizettek tizenegy milliárd dollár kamatot, de még így is maradt másik huszonkét milliárd dollárnyi adósságunk a gengszterváltás idejére .

Nagy pénzek ezek kedves barátaim ! Főleg akkor, amikor a fizetések reálértéke visszaesett az 1978-as év szintjére, ami négy évvel előzte meg az IMF hazánkba érkezését . Ki hívta őket a Magyar Népköztársaságba ? Csak nem a kádári ,,elit" fekete lelkű pénzügyminisztere? És ha igen, akkor miért vállalunk jogfolytonosságot a letűnt diktatúra bűneiért, káros cselekedeteiért ? Amikor végetért a Horthy rendszer negyedszázados uralma, a pengő összeomlott, buborékká vált, majd rövidesen, már 1946-ban behozták a forintot, ami stabilan, nagyobb infláció nélkül működhetett a diktatúra hosszú éveiben . 1982-ben hoztak egy törvényt, amit később, 1990-ben megerősítettek a nagyméretű változások dacára, folytonosságot szavazva eladósodottságunknak ugyanúgy, mint a sztálini 1949-es alkotmánynak, elutasítva a Zétényi-Takács féle törvényt, ami alkotmányunk jogfolytonosságát állíthatta volna vissza, amit 1944 márciusától felfüggesztettek az idegen megszállás miatt .

Nos, ha megszállásunk folytatódott rendszerváltozásunk idejében, (amikor ez a pénzügyi megszálló sereg ellepte hazánkat idegen bankok képében,) nem is állhatott vissza alkotmányos függetlenségünk még akkor . Ha a mai állapotokat nézzük, jól láthatjuk a múlt nyúlványait benne . Privatizációs követelményeknek tett eleget az a politikusi réteg ( minden párt, szervezet, és szövetség), akik a Magyar Köztársaság, majd később Magyarország vezetését, vagy ellenzékét adták, s ezért mindannyian felelősök jelenlegi gazdasági helyzetünk képtelenségeiért . Állami javainkat (nemzeti vagyon?), törvénytelen úton szerezték meg a kommunisták, még az ötvenes évek elején, amikor mindent államosítottak az új, sztálini törvények nevében .

Ezt a rablással szerzett állami tulajdont adták el, a velük együttműködő utódállam segítségével az IMF-nek a színfalak mögött adósságunk nevében 1982-ben, majd ezt követően hoztak olyan törvényerejű rendeleteket, melyek miatt még ma is képtelenség elszámoltatni az ebben segédkező politikusi, vagy inkább bűnöző csoportot :

1982. évi 6. törvényerejű rendelet Hatályos: 1990.12.31 Jogállás, mentességek és kiváltságok 1. szakasz. A cikk céljai Annak érdekében, hogy az Alap a ráruházott feladatokat elláthassa a maga területén, valamennyi tag biztosítja a Bank számára a jelen cikkben meghatározott jogállást, mentességeket és kiváltságokat. 2. szakasz. Az Alap jogállása Az Alap teljes jogi személyiséggel és különösen arra vonatkozó képességgel rendelkezik, hogy:

1. szakasz. szerződéseket köt;

2. szakasz. ingatlan és ingó tulajdont szerez és efölött rendelkezik; bírói eljárást kezdeményez.

3. szakasz. Bírói eljárás alóli mentesség Az Alap, annak követelései és bárhol meglevő és bárki birtokában levő vagyona mentességet élveznek a bírói eljárás minden formája alól, kivéve, amilyen körben arról az Alap, valamely eljárás céljából vagy valamely szerződés feltételei alapján, mentességéről kifejezetten lemond.

4. szakasz. Egyéb hatósági intézkedés alóli mentesség Az Alap vagyona és követelései bárhol és bárki birtokában legyenek, mentesek a kutatás, igénybevétel, foglalás, elkobzás, kisajátítás és a végrehajtási vagy törvényes zár alá vétel minden formája alól.

5. szakasz. Irattárak mentessége Az Alap irattárai sérthetetlenek.

6. szakasz. Vagyontárgyak korlátozások alóli mentessége Olyan mértékben, amennyiben az a jelen alapokmányban rögzített tevékenysége ellátásához szükséges, az Alap minden vagyona és követelése mentes a korlátozásoktól, rendszabályok, ellenőrzések és bármilyen természetű moratórium alól.

7. szakasz. Közleményekre vonatkozó kiváltságok Az Alap hivatalos közleményeit a tagok ugyanolyan elbánásban részesítik, mint más tagok hivatalos közleményeit.

8. szakasz. Tisztviselők és alkalmazottak mentességei és kiváltságai Valamennyi kormányzó, ügyvezető igazgató, helyettes, bizottsági tag, a XII. cikk 3. szakasza alapján kinevezett képviselő, a fenti személyek valamennyi tanácsadója, az Alap tisztviselői és alkalmazottai: (i) hivatalos minőségben végzett tevékenységük tekintetében mentesek a jogi eljárás alól, kivéve, ha az Alap e mentességről lemond; (ii) amennyiben nem belföldi honosok, a bevándorlási korlátozások, a külföldiek nyilvántartására vonatkozó követelmények és a nemzeti szolgálati kötelezettségek tekintetében ugyanolyan mentességekben részesülnek és a devizakorlátozásokat illetően ugyanazon lehetőségeket élvezik, mint más tagok hasonló rangban levő képviselői, tisztviselői és alkalmazottai; és (iii) utazási lehetőségek tekintetében ugyanazon bánásmódban részesülnek, mint más tagok hasonló rangban levő képviselői, tisztviselői és alkalmazottai.

9. szakasz. Adómentesség a) Az Alap vagyona, követelései, jövedelme a jelen alapokmányban engedélyezett műveletei és ügyletei teljes adó- és vámmentességet élveznek. Az Alap mentes bármilyen adó vagy illeték beszedéséért vagy megfizetéséért való felelősség alól is. b) Nem vethető ki adó azon fizetésekre és illetményekre, vagy azok kapcsán, amelyeket az Alap az ügyvezető igazgatóknak, helyetteseknek, tisztviselőknek vagy az Alap azon alkalmazottainak fizet, akik nem helybeli állampolgárok, alattvalók, vagy honosok. c) Nem vethető ki semmiféle adó az Alap által kibocsátott kötelezvényekre vagy értékpapírokra, beleértve azok osztalékát és kamatát, bárki birtokában legyenek is: (i) amely ezen kötelezvénnyel vagy értékpapírral szemben hátrányos megkülönböztetést eredményez pusztán annak eredete miatt; (ii) ha az ilyen adózás kizárólagos jogalapjául a kibocsátás, a kijelölt vagy tényleges fizetés helye vagy valutája, vagy az Alap bármely hivatalos vagy üzleti tevékenységének helye szolgál.

10. szakasz. A cikk alkalmazása Saját területén az összes tag megteszi a szükséges intézkedéseket, hogy saját jogszabályaiban érvényre juttassa a jelen cikkben kifejtett elveket és a megtett intézkedésekről az Alapot részletesen tájékoztatja...

A fenti szerződésből érthetővé válik az, hogy miért nem lehetséges törvényes úton elszámoltatni azokat a nemzetellenes erőket, akik a rendszerváltást megelőzően, majd azt követően, ezt a láthatatlan impériumot szolgálták hivatali esküjüket megszegve . Budai Gyula milliárdos nagyságrendű pénzlenyúlásokra jön rá szinte naponta, amiket rendszeresen elénk is tár, de senki sem említi ezeket a magyarságellenes törvényeket amelyeket átmentettek a kádári diktatúrából, ebbe az orbáni fülkeforradalom utáni kétharmados tehetetlenségbe .
Mindannyian hívei vagyunk a képviseleti demokráciának, legalább is ha létezne olyan demokrácia, amelyről beszélnek nekünk, de eddig csak a kommunisták által megvalósított hamis demokráciát látjuk, s érezzük magunk körül, az EU furcsán működő szervezeteinek minden megnyilvánulásából . Életre kelhet danielkóhnbendit ugyanúgy, mint imrekertész, paullendvai, vagy azok amerikai kapcsolatrendszere . Az IMF , WTO és a VILÁGBANK szervezetei olyan új világot képviselnek, amelyet képtelenség az emberiség mai állása szerint nyélbe ütni . Hiába próbálkoznak mindennel ellenünk ezek a pénzügyi fenegyerekek, ez a rendszer csak ideig-óráig működik, s ez az idő mára már lejárt .

VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: népköztársaságba, danielkóhnbendit, magyarságellenes, felfüggesztettek, alkalmazottainak, követelményeknek, pénzlenyúlásokra, képtelenségeiért, nyilvántartására, miniszterelnökké, intézkedésekről, gengszterváltás, rendszerváltást, fülkeforradalom, tehetetlenségbe, jogszabályaiban, korlátozásoktól, kötelezvényekre, tisztviselőknek, módszerváltásig, cselekedeteiért, tevékenységének, kötelezettségek, függetlenségünk, vámmentességet, negyedszázados, kötelezvénnyel, büntetlenséget, intézkedéseket, személyiséggel, szervezeteinek, megkérdőjelezi, értékpapírokra, megerősítettek, folytonosságot, sérthetetlenek, kádári diktatúra, esendő Szovjetunió, egyik beismeri, másik tagadja, első FIDESZ, saját múltjuk, egymilliárd dollár, módszerváltásig kifizettek, gengszterváltás idejére, fizetések reálértéke, kádári „, letűnt diktatúra, pengő összeomlott, diktatúra hosszú, nagyméretű változások, sztálini 1949-es, Magyar Pénzügyminisztérium, Boros Imre, Bogár Lászlóval, Bayer Zsolttal, Magyar Népköztársaságba, Magyar Köztársaság, Budai Gyula,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
William Shakespeare idézet  Amit átélünk,  Paul David Tripp Április 26  Facebookon kaptam  Április 22. a Föld napja,  Esti kép  Facebookon kaptam  Ázzal aki csak szép  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  Beney Zsuzsa - Álom  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Gondolatok az életről és szere...  A könnyek összegyűjtése  Nehezen engedem  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  Az embernek a társa: hiányzik.  Miért nem menti meg Jézus...  Az Európai Unió is foglalkozik...  Gaál Viktor gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Különös!  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  A világnak égető szüksége van ...  Facebookon kaptam  802 esztendeje, 1222. április ...  Jó éjszakát  A könnyek összegyűjtése  Volt egy...  Facebookon kaptam  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A fák lelke  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  A fák lelke  Facebookon kaptam  A lelki élet nem arról szól, ....  Nehezen engedem  Facebookon kaptam  Volt egy...  Ébredj  Facebookon kaptam  Fodor Ákos költő,  Szent György nap  Gábor Dénes gondolata  A boldogság ült a világvégén  Facebookon kaptam  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Aki szeret, annak senki sem id...  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Két tekintet van  Facebookon kaptam  Bizonyos kulturális szint nélk...  Beney Zsuzsa - Sirató  Életművészet  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Bizonyos kulturális szint nélk...  A boldogság ült a világvégén  Föld napja április 22  Minden gyerek jó.  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vannak arcok  Facebookon kaptam Gizike bar...  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Álom  Facebookon kaptam  A Mester kezének érintése  A fenyő nem szép fa, (...)  Gaál Viktor gondolata  Rögtön puha Mézes Krémes  Föld napja április 22  Beney Zsuzsa - Tavasz 
Bejegyzés Címkék
kádári diktatúra, esendő Szovjetunió, egyik beismeri, másik tagadja, első FIDESZ, saját múltjuk, egymilliárd dollár, módszerváltásig kifizettek, gengszterváltás idejére, fizetések reálértéke, kádári &#8222, letűnt diktatúra, pengő összeomlott, diktatúra hosszú, nagyméretű változások, sztálini 1949-es, idegen megszállás, pénzügyi megszálló, múlt nyúlványait, ötvenes évek, rablással szerzett, velük együttműködő, színfalak mögött, ebben segédkező, cikk céljai, ráruházott feladatokat, maga területén, jelen cikkben, bírói eljárás, végrehajtási vagy, tagok ugyanolyan, fenti személyek, jogi eljárás, bevándorlási korlátozások, külföldiek nyilvántartására, nemzeti szolgálati, jelen alapokmányban, ügyvezető igazgatóknak, ilyen adózás, kijelölt vagy, cikk alkalmazása, szükséges intézkedéseket, megtett intézkedésekről, fenti szerződésből, nemzetellenes erőket, rendszerváltást megelőzően, láthatatlan impériumot, magyarságellenes törvényeket, kádári diktatúrából, orbáni fülkeforradalom, képviseleti demokráciának, kommunisták által, pénzügyi fenegyerekek, rendszer csak, népköztársaságba, danielkóhnbendit, magyarságellenes, felfüggesztettek, alkalmazottainak, követelményeknek, pénzlenyúlásokra, képtelenségeiért, nyilvántartására, miniszterelnökké, intézkedésekről, gengszterváltás, rendszerváltást, fülkeforradalom, tehetetlenségbe, jogszabályaiban, korlátozásoktól, kötelezvényekre, tisztviselőknek, módszerváltásig, cselekedeteiért, tevékenységének, kötelezettségek, függetlenségünk, vámmentességet, negyedszázados, kötelezvénnyel, büntetlenséget, intézkedéseket, személyiséggel, szervezeteinek, megkérdőjelezi, értékpapírokra, megerősítettek, folytonosságot, sérthetetlenek, mentességekben, helyetteseknek, államosítottak, megfizetéséért, megvalósított, vagyontárgyak, elszámoltatni, alkalmazottak, nemzetellenes, szerződéseket, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3816
  • e Hét: 18046
  • e Hónap: 29157
  • e Év: 182653
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.